Весна Пешић испљувала Јанковића што неће да сарађује са Шутановцем!

0

Социолошкиња Весна Пешић испрозивала је пропалог досовског кандидата за предсеника Србије Сашу Јанковића на Твитеру јер је одбацио могућност сарадње са Демократском странком, оптуживши Драгана Шутановца да сарађује са Александром Вучићем.
Какво је ово неповерење што је Политчки савет ДС направио предлог промене Устава и послао и Вучићу и парламенту и свим странкама? Глупости – написала је Пешић јасно алудирајући на Јанковића и додала:

Одакле поверење у Јанковића који, пуца у опозицију због предлога уставних промена? Него ће њему Вучић на тањиру „мирно да преда власт“?

Весна Пешић се затим на Твитеру директно обратила Јанковићу:
– Човече, ако се мења Устав сви морају да сарађују и грађани морају на референдум. Није то зезање – написала је она на Твитеру.

Да подсетимо Јанковић је саопштио раније данас да обуставља планове о изборној сарадњи са Демократском странком због тога што је председник ДС Драган Шутановац, како се наводи, јавно понудио Александру Вучићу сарадњу на изменама Устава.
Јанковићев покрет је раније у саопштењу навео и да „тај покрет жали“ због, како се наводи, „заокрета председника ДС“ али и поновио да је једини дијалог који ће икада имати са Александром Вучићем искључиво „разговор о мирној предаји власти“.

Информер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*