(ВИДЕО)Милов ДПС у Црној Гори већ прекршио изборну тишину!

0

Изборна шутња у Црној Гори увелико се крши. Случајеви кршења изборне тишине су као по обичају од стране ДПС-а. Али ни њихови сателити не заостају у томе. Како сазнајемо ДПС Мила Ђукановића брутално крши изборну тишину и хвата сламку спаса, односно време што је остало до избора да агитује и притиска грађане да гласају ДПС. Рецепт је исти као и током свих претходних предизборних кампања у Црној Гори.

Случај грубог кршења изборне тишине који је забиљежен јесте у Петњици. Грађанима Петњице се овога пута доносе стубови за струју, а транспарент ДПС је окачен преко цијеле улице.petnjica-3Према наводима СДП-а Петњица, Самир Аговић предсједник ове општине и члан ДПС-а дијелио је стубове за струју.

“Уколико сте јутрос пролазили Петњицом, на самом њеном улазу сте морали угледати поражавајући призор: предсједник наше Општине је бригу за функционисање електро мреже почео да показује дан прије избора. Наиме, њега сте могли видјети како испред фабрике кошуља дарежљиво дијели стубове за струју“, објавио је одбор СДП Петњица.petnjica-4

Они су напоменули својим суграђанима да не насиједају на нечасне радње ДПС-а и да не дозволе да их ови тиме уцјењују, наглашавајући да се овдје ради о злоупотреби државних и општинских ресурса уочи избора:

„Поводом нечасних радњи куповине људских душа разним стварима, скрећемо пажњу грађанима и молимо их да не насиједају на те нечасне радње људи из ДПС-а којима покушавају да их купе. То што вам доносе и нуде узмите јер је то ваше. И ти стубови и те цијеви су купљени од новца свих нас који нам свима заједно отимају свих ових година. Али не дозволите да вас на тај начин уцјењују и због уцјена да мијењате своје мишљење.

Још једном грађанима скрећемо пажњу да се овдје ради о злоупотреби државних и општинских ресурса и то дан уочи избора”- објавио је одбор СДП-а Петњица.

Портал Вијести преноси и фотографије које су достављене њиховој редакцији на којима се види како у вријеме изборне шутње активисти ДПС-а постављају транспарент своје партије преко цијеле улице.

Да је стање опште мобилизације у ДПС-у потврђује и то да је сада већ бивши посланик Обрад Мишо Станишић веома активан на терену. Да пародкс буде већи на дан изборне тишине. Наиме Станишић је данас снимљен у Мојковцу гдје врши злоупотребу државних и општинских ресурса. Њега на дан изборне тишине вози по терену службено ауто општине Мојковац и возач општине. Да је велика паника и нервоза у ДПС-у види се и по Станишићевој реакцији.


….

 

 

 

 

 

 

Међутим није само ДПС тај који врши злоупотребе. Његовим „сигурним кораком“ кренула је и Позитивна Црна Гора лидера Дарка Пајовића. Иначе одлазећег предсједника црногорског Парламента. Позитивна је заиста дошла на иновативну идеју. На дан изборне тишине свим грађанима, Црне Горе (и својим потенцијалним гласачима којих по свему судећи неће бити довољно да пређу цензус) шаљу поруке на телефону као подсјетник „да провјере гдје је њихово бирачко мјесто“. Рекао би човјек добра намјера. Како они мисле на своје бираче да се не изгубе. Логично питање које се намеће јесте шта су радили до сад. Односно зашто то нису урадили у јеку предизборне кампање. Оно што је више него очигледно јесте да је то вид неког пасивног притиска. Нешто у фазону „Велики Брат“ вас посматра.

img_2960

Видовдан

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*