Владимир Фролов: „ILEGALCI“

0

Србија је већ поодавно постала експериментално заморче распадајуће ЕU, те се за збивања у њој, већина становника „срећне заједнице“ више не интересује.

Међутим, изненадна најава шетње присталица LGBT у Београду, изазвала је неочекивану реакцију, и то из ЕU, где су такве шетњице поодавно уобичајене појаве.

Из Брисела, из седишта EPOA (Evropska asocijacija organizatora Prajdova) стигло је званично саопштење, које је потписала Kristine Garina, председница EPOA, у ком се каже да –
„Oni ni na koji način nisu uključeni u organizaciju događaja koji će se desiti 24. juna 2017. godine“!

Још већу забуну, изазвало је образложење „Civil Rights Defenders“, чији директор Goran Miletić саопштава да ће прави „Prajd 2017″ бити одржан тек у септембру, као и досада! Док се због штедње, воде преговори са произвођачима малине o откупној цени, од чијег рода живе многе породице у Србији, организује се илегална манифестација поносне шетње у Београду!

Ситницу, да само полицијско обезбеђење кошта милион евра, јер је већ из МУП-a издата уредна дозвола за шетњицу, а да ће ове године ипак бити две шетњице, нико ни не помоње у државној управи, али, има се, може се, Србија је то, а брижна ЕU само гледа, пардон, надгледа!

ФСК

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*