Владимир Фролов: „ПЕВАЧ“

0

Потпредседник владе, први вокал за увесељавање драгих посетилаца из Брисела, укључио се у причу о „неопходном дијалогу“, тврдећи да припада генерацији, која због будућих генерација мора да реши „косовски чвор“!

Ивица надобудно тврди – „Ако то не урадимо данас, буквално смо осудили будућност нашу и наших потомака. И они неће бити у прилици да на раменима носе торбице са лаптопом, него ће носити пушке о рамену, а прави топови ће им бити реалност, а они њима храна. Зато морамо да разговарамо о решењима косовског питања“!

Макар да Ивица и не пева „Ој Србијо,мила мати …., у ушима потенцијалних агресора из околине и шире, још увек одјекује песма Скопског ђачког батаљона из Великог рата, који је делом својим показао како школовани патриоти бране Отаџбину, иако су давно пре Ивице знали и европске песмице, јер су их као студенти научили на европским универзитетима, али су ипак певали своју! Ивица заборавља да је Србија Гордијев чвор за „природну“ Албанију, а историјски је познато да Александар Велики није лаптопом решио тај чвор, те ће још многе генерације младих Срба морати знати користити топове, како би ако устреба браниле своју Отаџбину!

ФСК

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*