Владимир Фролов: „СРПСКИ ЛОГОР“

0
ХИНА je пренела изјаву хрватске NАТО плавушице, после њеног успешног сусрета са србијанским председником у Дубровнику, на самиту „Процес сарадње у југоисточној Европи“ (СЕЕЦП), о постигнутом договору за посету Стајићеву. – „Договорили смо се да ће се бившим логорашима српских логора омогућити одлазак ове године у Стајићево да у миру и достојанству положе венце и присете се тешких тренутака у раздобљу које је иза нас и које морамо затворити“!
Током оружаног сукоба између ЈНА и милиције Крајине са хрватским терористима, никаквих логора и никаквих логораша у Србији није било. Дрско и безобзирно се изврћу ноторне чињенице, да су хрватски терористи, припадници паравојне формације ЗНГ, после њихове предаје у Вуковару, смештени у сабирни центар Стајићево по међународном ратном праву, где су од њих органи војног правосуђа ЈНА узели изјаве о учешћу у рушењу државе Југославије, чланице ОUN!
Од како их је Милан Панић, као премијер СРЈ, некажњено ослободио на наговор лондонских „пријатеља“ у септембру `92.године, хрватска пропагандна машинерија упорно лаже о „српским концлогорима“, свесно вршећи препарирање међународне заједнице, да најзад осуди „српски фашизам“ и примерно казни непокорну Србију!

 

Фонд Стратешке Културе

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*