Време је да се Америка уједини и обнови „амерички сан“!

Победник на председничким изборима у САД, републиканац Доналд Трамп поручио је у обраћању присталицама у Њујорку да је време да се Америка уједини и обећао да ће бити председник свих Американаца

0

Победник на председничким изборима у САД, републиканац Доналд Трамп поручио је у обраћању присталицама у Њујорку да је време да се Америка уједини и обећао да ће бити председник свих Американаца.

„Пуно вам хвала. Управо сам добио позив од Хилари Клинтон. Честитала нам је на победи, а ја сам честитао њој и њеној породици на доброј кампањи. Јако се борила. Хилари је дуго и напорно радила, и врло смо је захвални. Сада је време да се Америка уједини и да будемо једно. Обећавам свим држављанима да ћу бити председник свих Американаца“, каже Трамп.

„Они који ме нису подржали, позивам и њих да ми помогну да ујединим Америку“, рекао је Трамп.

Радићемо заједно, и почећемо поново да обнављамо „амерички сан“.

„Наша земља има велики потенцијал, биће то нешто предивно. Сваки Американац ће имати прилику да оствари свој највећи потенцијал. Заборављени људи наше земље више неће бити заборављени“, каже Трамп.

„Обновићемо сиромашне делове, тунеле, нашу инфраструктуру. Упослићемо милионе наших грађана. Исто ћемо напокон да се побринемо за наше ветеране. Трамп каже да има сјајан економски план и најавио је да ће САД имати најјачу економију на свету.

„Слагаћемо се свим земљама које су спремне да сарађују. Ниједан сан није превелик. Америка неће пристајати на ништа мање од најбољег. Морамо вратити судбину Америке у наше руке“, каже Трамп додајући да ће са свим људима и свим нацијама тражити заједнички језик.

Н1

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*