Vučić: Dačić je pred Erdoganom pokazao šarm

0

Predsednik Vučić, za „Novosti“, o nastupu ministra spoljnih poslova pred šefom turske države

ŠEF diplomatije Ivica Dačić dobro radi svoj posao. A ovo je bio samo jedan od načina da pokaže svoj šarm koji ja nemam.

Ovako predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovara na pitanje „Novosti“ – kako mu se svideo Dačićev nastup pred predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

– Dačić time nikakvo zlo nije naneo Srbiji – zaključuje šef države.

Na salvu kritika koje su mu upućene jer se na svečanoj večeri u Beogradu priređenoj za turskog predsednika latio mikrofona i otpevao pesmu na turskom, Dačić uzvraća da će za svoju zemlju da uradi sve i da će pevati i dalje.

– Ne stidim se toga. Pevao bih i Trampu ako treba – kaže šef diplomatije za „Novosti“.

Vučić, inače, hvali i učinak cele vlade, i kaže da je zadovoljan radom kabineta Ane Brnabić u prvih 100 dana i da treba da nastave da rade kao i dosad – odgovorno i disciplinovano.

Ipak, kako je u ponedeljak izjavio, lično ga je veoma pogodilo to što je vladajuća koalicija unazad četiri godine radila da bi mogla da se pohvali rezultatima, ali da uvek ima onih koji napadaju rad Vlade i to nizašta.

– Radite, pritiskate ministre, obezbedite suficit u državnoj kasi… i sve to bez privatizacionih prihoda. A, da nemate privatizacioni prihod i da imate suficit u budžetu sa kamatama dosad se nije dogodilo… – rekao je Vučić.

 

 

Novosti

POSTAVI ODGOVOR

*