Вучић је још 2004. покушао да живи од просечне плате, па одмах и одустао!

0

Премијер Александар Вучић кренуо је у најбриталнију медијску кампању против социјалних случајева. Сатанизовао је све живе, па зашто не би мало и социјалне случајеве.

Kако бисмо открили колики је Александар Вучић лицемер, морамо се вратити у 2004. годину.

Увек је забавно упоређивати радикалског Вучића и напредњачког Вучића. То је идеална прилика да откријемо колики је Вучић данас лицемер.

Наиме, продукцијска кућа “ВИН” спровела је 2004. године један врло занимљив експеримент. Наиме, тражили су од народних посланика и државних функционера да живе месец дана од просечне плате која је тада износила 12.700 динара.

У експерименту је учествовао и садашњи премијер, а тадашњи Шешељев посланик, Александар Вучић.

Kако се наводи у извештају,Вучић је са тадашњом просечним платом од 12.700 динара успео је да преживи само десет дана и он је први изашао из експеримента.

– Са двоје мале деце не може дуже ако нећете да их оставите да гладују, рекао је Вучић те давне 2004. године.

Замислите да данас ставимо Вучића да живи од просечна плате од 22.000 динара. Шта мислите? Kолико би дуго издржао да преживи?

Међутим, то нашег премијера не интересује. Лакше му је да напада социјалне случајеве тезама да држава много издваја за њихово ленчарење. Ниједног тренутка се није осврнуо на политичаре који су опљачкали државу и довели друштво на ивицу егзистенције.

Не може Вучић да се поистовети са осиромашеним народом јер он од своје 24. године без дана радног стажа живи на грбачи државе. Ни дан данас није јасно како је успео да плати школовање сина у елитној београдској гимназији у којој годишња школарина може да кошта и до 12.500 евра.

Подсетимо да је Вучићу те исте 2004. године због дуга “Телекому” од 150.000 динара одузет фиксни телефон.

Такође, Вучић је познат и по томе што од 1999. до 2004. године није плаћао комуналије

Телепромтер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*