Вучић јутрос није дошао на посао!

Вучић није дошао на посао, отказао све састанке, сарадници не знају зашто

0

Премијер Александар Вучић јутрос није дошао у свој кабинет у Немањиној улици и отказао је све састанке, сазнаје незванично „Блиц“.

Сузана Васиљевић, премијерова саветница за медије, потврдила је за „Блиц“ да се Вучић није појавио на послу, али није знала да одговори на питање који је разлог.

Ни други извори „Блица“ из Владе нису знали да кажу да ли је реч о неким изненадним државним пословима, или да ли Вучићево одсуство има икакве везе са горућом безбедносном кризом, односно са открићем арсенала оружја у близини куће премијерове породице у Јајинцима и сазнања из истраге да се радило о плану атентата чија би мета био премијеров брат Андреј.

Познаваоци прилика у згради Владе у Немањиној улици које је „Блиц“ контактирао изненађени су јутрошњим развојем догађаја, за који наводе да је без преседана.

Опште је познато да је премијер Вучић велики заговорник западне радне етике и да је у јавним наступима, али и у дискусијама са политичким противницима, често истицао да никад не узима слободне дане, викенде или годишњи одмор, те да је позивао своје министре да следе његов пример. Зато су службенике Владе и министре јутрос затекла угашена светла у премијеровом кабинету.

До тренутка објављивања овог текста ниједан државни званичник се није огласио са објашњењем Вучићевог изненадног одсуства и најавоме премијерових планова и даљих корака.

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*