Вучић: „Ни један тајкун није дао динара за моју кампању!“

0

Вучић је изјавио да ниједан тајкун није дао ни динара за његову кампању и да је до сад потрошио десет пута мање од његових противкандидата, чији новац „нема порекло“.

Упитан да коментарише изјаве Вука Јеремића да Вучићеву кампању финансирају тајкуни, премијер је рекао да, за разлику од „досовских кандидата“, зна одакле долази новац који троши и да је је потрошио десет пута мање од њих.

– Ниједан тајкун ми није дао ни динар. Поносан сам на сопствено поштење и то како чувам странку коју водим. Ниједан тајкун, ниједан динар – нагласио је Вучић и додао да, са друге стране, „досовски“ кандидати имају листе тајкуна који их финансирају.

Kоментаришући Јеремићеву оцену да ће Србија јос мало да буде као Северна Kореја, Вучић је рекао да су досовски кандидати оставили од Србије Северну Kореју у економском смислу.

– Ниједну земљу не бих доводио у везу са оним што су они нама оставили, различити досовски кандидати, па смо из те катастрофалне ситуације усели да доведемо земљу до озбиљнијег нивоа, уређенију, и земљу која има будућност – рекао је Вучић.

Он је, наводећи да је ноћас добио истраживања, оценио и да досовским кандидатима не иде баш добро и да народ није одушевљен „увредама, претњама, неистинама и лажима“.

– Желим им много среће и да у наредном периоду буду много успешнији, јер је до сада ишло досовским кандидатима ишло је прилично лоше што су били острашћенији, прљавији и што су више псовали – рекао је Вучић.

Додао је и да слуша псовке и претње од „досовских“ кандидата свакодневно, а да је видео и „нешто што су користили на најпримитивнији начин и што се никад није до сада догодило“.

 

 

Танјуг

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*