Vučić: „Ni jedan tajkun nije dao dinara za moju kampanju!“

0

Vučić je izjavio da nijedan tajkun nije dao ni dinara za njegovu kampanju i da je do sad potrošio deset puta manje od njegovih protivkandidata, čiji novac „nema poreklo“.

Upitan da komentariše izjave Vuka Jeremića da Vučićevu kampanju finansiraju tajkuni, premijer je rekao da, za razliku od „dosovskih kandidata“, zna odakle dolazi novac koji troši i da je je potrošio deset puta manje od njih.

– Nijedan tajkun mi nije dao ni dinar. Ponosan sam na sopstveno poštenje i to kako čuvam stranku koju vodim. Nijedan tajkun, nijedan dinar – naglasio je Vučić i dodao da, sa druge strane, „dosovski“ kandidati imaju liste tajkuna koji ih finansiraju.

Komentarišući Jeremićevu ocenu da će Srbija jos malo da bude kao Severna Koreja, Vučić je rekao da su dosovski kandidati ostavili od Srbije Severnu Koreju u ekonomskom smislu.

– Nijednu zemlju ne bih dovodio u vezu sa onim što su oni nama ostavili, različiti dosovski kandidati, pa smo iz te katastrofalne situacije useli da dovedemo zemlju do ozbiljnijeg nivoa, uređeniju, i zemlju koja ima budućnost – rekao je Vučić.

On je, navodeći da je noćas dobio istraživanja, ocenio i da dosovskim kandidatima ne ide baš dobro i da narod nije oduševljen „uvredama, pretnjama, neistinama i lažima“.

– Želim im mnogo sreće i da u narednom periodu budu mnogo uspešniji, jer je do sada išlo dosovskim kandidatima išlo je prilično loše što su bili ostrašćeniji, prljaviji i što su više psovali – rekao je Vučić.

Dodao je i da sluša psovke i pretnje od „dosovskih“ kandidata svakodnevno, a da je video i „nešto što su koristili na najprimitivniji način i što se nikad nije do sada dogodilo“.

 

 

Tanjug

POSTAVI ODGOVOR

*