Вучић од Китаровић добио бомбоњеру и чоколадице из Хрватске

1

Председник Србије Александар Вучић данас је од председнице Хрватске Колинде Грабар Китаровић на поклон добио бомбоњере и чоколаде произведене у тој земљи

 
Председник Србије Александар Вучић данас је од председнице Хрватске Колинде Грабар Китаровић на поклон добио бомбоњере и чоколаде произведене у тој земљи.
„Са одушевљењем сам (поклон) прихватио“ рекао је Вучић новинарима у вили Мир након састанка са председницом Хрватске која је дошла на свечани пријем поводом његове инаугурације.

Својевремено се у Хрватској направио „случај“ када је Грабар Китаровић деци из Дубровника поделила цоколадице пореклом из Србије, због цецга се она касније извинила родитељима те деце.

Нешто после тога, тада премијер, Вучић је хрватском колеги Андреју Пленковићу поклонио чоколаду „Галеб“, произведену у Србији, током обиласка штанда на којем су, у оквиру Међународног сајма привреде у Мостару, представљене српске компаније.

Пленковић је, на питање новинара да ли ће појести ту чоколаду, одговорио:

„Без проблема“.

Танјуг

1 КОМЕНТАР

  1. Ето карактера!
    Некада се вера продавала за вечеру или тањир сочива, овај продаде државне интересе за бомбоњеру и чоколадице, страшно, али од њега очекивано….

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*