Вучић припрема одмазду према Саши Мирковићу!

0

Из наших инсајдерских извора сазнајемо да председник државе Александар Вучић спрема одмазду бившем саветнику министра саобраћаја Саши Мирковићу.

У јеку протеклих збивања сведоци смо разоткривања разних криминалних радњи починиоца Александра Вучића и његових људи.
Подсетимо да је Саша Мирковић, Александра Вучића до сада јавно звао стотину пута да изађу на ТВ дуел и да се лично суоче, тако што ће под контролом полиграфа одговарати на сва питања.
Наравно да ни један једини позив није прихваћен јер и како би када је Александар Вучић свестан колико и шта Мирковић зна о њему и шта би јавно могао да каже.

Саша Мирковић је одлучно решио да ослободи земљу од окова у које нас је Александар Вучић бацио и у тој намери је истрајан и јасан да се неће повући.
Све је већи притисак и сваким даном све више информација износи на видело колико је у овом тренутку то могуце јер Александар Вучић игра веома прљаво.

Истина је најјаче оружје и истина највише боли.
Само кукавице, немоћни људи без образа и достојанства ударају најниже јер немају храбрости да погледају истини у очи, да се суоче са оним што су чинили и да се обрачунају са правдом. Велики људи стоје иза својих речи и дела, они мали се скривају иза лажи у које све више упадају у очи и маскирајући се јефтином демагогијом.

Мирковић је и раније имао проблеме управо због става да треба рећи истину по сваку цену.
На његову породичну кућу је бачена бомба.

Упркос директним молбама које је Мирковић упутио на многе адресе у жељи да се расветли овај непријатан догађај као и медијским апелима и дан данас нико није желео да истражи ко је починиоц. А и зашто би када нам је свима јасно ко контролише све државне органе и мафијашке структуре у земљи.

Присетимо се и тога да Вучић не преза да склони сваког ко му се супростави, ко је вољан да изнесе истину и ко се бори за правду.

Случај Ђорђе Вишекруна након интервјуа у Балкан Инфо па затим хапшење новинара Дејана Анђуса који је такође изашао у јавност са битним информацијама, до директног обрачуна са власником новина „Курир“ Александром Родићем и блокирање рада ових новина.
И више је него јасно да Александар Вучић елиминише сваку потенцијалну претњу која би му уздрмала трон и помрсила конце и планове како би се што дуже задржао на власти.
Дакле редослед је јасан. Вишекруна, Анђус, а на ред је досао Мирковић, који му је можда и највећи непријатељ јер га је народ доживео и декларисао као главног представника опозиције.

Вучићу сваког дана пада рејтинг и он нешто поводом тога мора учинити, а Мирковић је основао Покрет ЦЕЛА СРБИЈА, који има све више чланова и по замисли Саше Мирковића и по свему судећи објединиће све грађане Србије.

После свих непријатних и стресних ситуација које је Саша Мирковић са својом породицом преживео, бачене бомбе, претње и сл. сада је дошао час и фаза када се улог повећао, па може свашта да очекује, и много горе него што је до сада вец доживео.
Познавајуци Александра Вучића све је могуће јер је он на све спреман.

Информације које смо добили од нашег извора потврђују да је одмазда припремљена и да је Саши Мирковићу угрожен живот а да ни његова породица више није безбедна.

Шта има о томе да каже Саша Мирковић прочитајте у отвореном писму у коме се директно обраћа свим грађанима.

„Драги моји, данас сам ја на мети и моја породица, сутра ћете то бити ви. Више нико није сигуран. Живимо у земљи коју је тиранин скројио по својој мери, земљи где криминал и корупција цветају. Земљи цензуре и безакоња, где неморал и незнање владају. Где је неправда на сваком ћошку.

Држава је финансијски упропашћена док Вучић и даље пуни џепове вашим новцем, народним новцем. Млади и паметни људи нам одлазе из земље јер овде не виде перспективу, не виде могућност да воде један нормалан живот а само то траже и очекују.

Данас нико нема право на глас, тортуром и силом вас је све застрашио.

Немојте да живите погнуте главе, немојте да се плашите, устаните и борите се за своја права, за будућност вас и ваше деце. Овој тиранији мора доћи крај јер Србија иде сигурним корацима ка незауставном путу према амбису у коју нас одлучно води Александар Вучић. Нема много времена.

Апелујем да се сви ујединимо, Србија заслужује да буде нормална земља. Народ заслужује да живи боље, доста је више лажи и обмана. Уједињени можемо све да постигнемо, моћ јединства је незаустављива и непобедива.
Свестан сам да носим велики терет на својим плећима али ћу издржати, нећу се повући. То радим због свих вас и настојаћу да то истерам до краја.

Саша Мирковић“

Тањуг 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*