Vučić sa 10. sprata „BG na vodi“: Biće ih 20

  0

  Premijer Srbije Aleksandar Vučić obišao je radnike i radove na izgradnji Beograda na vodi i izrazio zadovoljstvo napretkom izgradnje.

  Vučić je radove na izgradnji kule A, u okviru kompleksa „Beograd na vodi“ obišao sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim i predsednikom Skupštine grada Nikolom Nikodijevićem.

  Vučić se medijima obratio na desetom spratu kule A, navodeći da je veoma srećan što 258 radnika danas radi i redovno prima plate. On je naveo da radnim danom radi i 420 i 500 radnika i da bi voleo da su im primanja nešto visa, ali da su zadovoljni što grade budućnost Beograda i Srbije.

  “Govorili su to su Vučićeve fantazmagorije, a danas smo na 10. spratu a biće ih 20 i biće završena do proleća 2018. Menjamo ne samo lice Beograda, objekti su najvišim standardima urađeni, Energoprojekt to vrlo dobro radi”, naveo je Vučić.

  Toranj će biti jedna od najviših evropskih zgrada, biće 12.000 kancelarija, poslovniog prostora za 14.000 ljudi, 6.000 stanova, najveći šoping mol na Balkanu, veoma moderan deo Beograda, rekao je srpski premijer.

   

   

  B92

  POSTAVI ODGOVOR

  *