Вучић: Војводина република, тај филм неће гледати

0

Председник Србије Александар Вучић рекао је да „није случајно то што се коалициони партнери Саше Јанковића залажу да Војводина буде република“ и наводи да „тај филм неће гледати, јер то не желе грађани Покрајине“.
Он је рекао да су политике различитих представника опозиције када је у питању Kосово и Метохија потпуно идентичне, иако, на пример, Саша Јанковић каже да Kосово више није српско, а Вук Јеремић да Србија ни по коју цену не треба да се одрекне Kосова.

„Иако се чини да су њихове политике дијаметрално различите, оне су суштински исте“, рекао је Вучић, наводећи и да је „то што говори Јеремић утопија најгоре врсте“.

„Они хоће да све урадим ја, а не они и да онда цео терет овог света падне на моја плећа“, рекао је Вучић. У свему томе се, каже, нарочито истичу они који довели државу до банкротства, косовске независности и одвајања Црне Горе од Србије.

Зато није нимало случајно, навео је, то што се коалициони партнери Јанковића залажу да Војводина буде република.

„Све је у реду. Србија је демократска земља и тај филм нећете гледати. То нећете видети не зато што ја то нећу или неко други неће, већ зато што то неће грађани Војводине“, казао је Вучић и подсетио да у највећем броју војвођанских општина СНС, на чијем је челу, има апсолутну већину.
Аутор: Тањуг

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*