VUČIĆEV POSLANIK DRAGIŠIĆ: Rusi žele da izazovu sukobe i spreče rešenje za Kosovo

0

Vučićevi saradnici optužuju Rusiju za sve probleme koje Srbija ima, iz čega se može zaključiti da je to stav i predsednika Srbije.

Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su strane službe duboko umešane u domaću politiku i događaje na Kosovu i Metoiji, privukla je veliku pažnju, iako Vučić nije precizirao na službe čijih država je mislio.

Vučićevu izjavu je „objasnio“ poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Republike Srbije Zoran Dragišić, koji je izjavio da je Rusija ta koja priželjkuje sukobe na Balkanu!?

– Rusi jedini imaju korist od sukoba na Balkanu. Najozbiljni zadatak za naše službe će biti da razluče agente od tzv. “korisnih idiota” – napisao je Dragišić na „Tviteru“ i tako aminovao post jednog drugog korisnika ove društvene mreže:

„Agenturna mreža strane obaveštajne službe čiji su eksponenti pojedini naši političari i crkveni velikodostojnici jeste agenturna mreža ruske službe. Jedino njima ne odgovara rešavanje kosovskog problema jer time gube svoj uticaj u Srbiji i ucenjivački potencijal“.

 

Dakle, Vučićevi saradnici optužuju Rusiju za sve probleme koje Srbija ima, iz čega se može zaključiti da je to stav i predsednika Srbije. Po njihovom mišljenju, izgleda da nam Rusija želi zlo, a Zapad blagostanje.

 

srbin info

POSTAVI ODGOVOR

*