Вук Јеремић није био способан за војску!

2

Некада се сматрало да ако мушкарац није служио војску, није мушкарац. Испраћаји за будућег војника су били попут свадби, са много званица и великим весељем. Та традиција више не постоји, мада је код Срба војска једна од најпоштованијих институција у рангу са црквом, а често и поштованија од цркве.

Вук Јеремић који претендује да постане председник Србије а самим тим врховни командант оружаних снага Србије, заправо није био способан за војну обуку. На Бањици је провео три месеца на обуци коју није прошао, затим је наставио цивилно служење у Председништву у кабинету министра одбране Бориса Тадића. Тамо је одслужио остатак војног рока као саветник за спољну политику.

Да ли човек који је очигледно ограничено способан и који због тога није прошао војну обуку, који је захваљујући својим везама војни рок наставио служити као цивил у Председништву, може бити председник и врховни командант српске војске?

2 КОМЕНТАРА

  1. A diplomislav, i dramoser su sigurno kompetetni da rukovode oruzanim snagama srbije….. u njih se uzdam da brane srbiju, kao u ruse i rusiju 99, a svi dobro znamo kako se to zavrsilo….

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*