Вук Јеремић о насиљу на Вучићевој заклетви: Ово је недопустиво, хитно открити ко је наредио да се туку народ и новинари!

0

Бивши председнички кандидат Вук Јеремић оштро је осудио понашање непознатих батинаша током полагања председничке заклетве Александра Вучића и затражио да надлежни органи открију ко су они.

‎“Сматрам да је за сваку осуду понашање непознатих и неовлашћених лица током трајања полагања заклетве Александра Вучића, а што се јасно види на фотографијама које су објавили дневни листови Курир и Данас“, рекао је Јеремић.

Он је истакао да је „не само да је неприхватљиво то што представницима медија на јавном месту није дозвољено да неометано раде свој посао, већ су и грађани, који су на миран и демократски начин желели да искажу свој протест, брутално спречени да дођу на плато испред Скупстине Србије“.

„Ако живимо у правној држави, онда је неопходно да што пре сазнамо ко су особе на фотографијама које физички малтретирају новинаре, баш као и по чијем су налогу тамо били“, поручио је Јеремић.

Курир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*