Вулин пензионерима: „Борили сте се за Србију у којој вреди живети. Хвала вам!“

0

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин обишао је данас Геронтолошки центар на Бежанијској коси и захвалио најстаријим суграђанима што су се борили за Србију у којој „вреди живети“.

– Волео бих када би моја генерација могла да се хвали оним што је створила, као што то може ваша. Сви наши напори су посвећени томе да створимо земљу у којој ћете и ви и ја и наша деца и унуци моћи да кажу да се у њој вредело родити и живети и да је вреди оставити онима који долазе иза нас – рекао је Вулин.

Он је захвалио најстаријим суграђанима што су своје животе провели правећи од Србије земљу у којој вреди живети.

Да није било вашег стрпљења, труда и мудрости, не би Србија била овако лепа. Живот који сте провели у борби да живто наше деце буде вредан живљења, заслужује захвалност, рекао је министар.

– Такву Србију желимо да оставимо и будућим генерацијама, да се у Србији вреди родити, да у њој вреди живети и да због ње вреди живети – рекао је Вулин, који је посетио Геронтолошки центар и разговарао са корисницима, присуствовао манифестацији „Наша прича“, којом је обележен 1. октобар, Међународни дан старих.
Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*