Вулин тврди: Грађани Србије желе Вучића за председника

0

Неспорно је да је већинска воља грађана да председник Србије треба да буде Александар Вучић, каже лидер Покрета социјалиста и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин.

„Прича о изборима се своди на то да се сви слажу да би он победио, али му се спори право да учествује у изборима и да победи. У сваком случају сачекајмо Сретење и заједнички став“, рекао је Вулин за „Новости“.

Он не види ништа спорно ни у могућем спајању председничких и парламентарних избора јер „у демократији избори никада нису некорисни“.

Упитан да ли би подржао кандидатуру Томислава Николића уколико до ње дође он је реако да од 2008. године премијер Александар Вучић и он заједно доносе стратешке одлуке када су у питању њихове партије, теда ће тако бити и овог пута.

На питање да ли би Николићева кандидатура била ризик по власт, Вулин одговара да не би и додаје да је председник Николић урадио добар посао и да нема никакве примедбе за његов рад, те да је ио он гласао за њега.

Kако каже сматра да њихова коалиција треба да има заједничког кандидата за председника.

Говорећи о интересима страних сила за председничке изборе у Србији, Вулин каже да сматра да ти интереси увек постоје, те да велике силе желе више дасе питају него што би смеле, али истичеда ниједна не сме да се пита.

„Сви моћни желе свог кандидата, зато Вучића не жели нико, он је свој“, нагласио је Вулин.

Сматрада велике силе не занимају личности, већ да воде рачуна ко томе ко би био спреман да интересеСрбије замене за њихове.

„Све желе оног који ће их слушати, Вучић не слуша. Амбасадори се у овој земљи неће ништа питати док смо ми на власти“, закључуо је Вулин.

 

 

 

 

Танјуг

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*