Za 13. april postoji plan, nećemo odustati dok Vučić ne ode! – Marija Janjušević (VIDEO)

0

Poslanik u Skupštini Srbije I član Predsedništva Dveri Marija Janjušević , gostujući u emisiji “Skeniranje” u produkciji Helmcasta rekla je da nije mason I navela da joj se to  “potura “ zbog toga što Dveri, a posebno ona aktivno ukazuju na činjenicu da je po sredi “veleizdaja “ Aleksandra Vučića I predaja Kosova I Metohije. Ona je navela da   je prepiska koja je stigla u javnost “privatna” I da se niko ne pita kako je neko zloupotrebio njenu privatnu prepisku.

“Potpuno je besmislena priča da sam ja na listu Dveri dospela tako što su , navodno masoni to platili, Niko I ništa nije platio”, rekla je Janjušević.

Na konstataciju da su o tome govorile I njene stranačke kolege od kojih je jedan, Srđan Nogo, poneo disciplinsku prijavu , Janjušević je kazala da to nije udar samo na nju , nego na Dveri I da treba videti šta je pozadina motiva tih ljudi koji se umesto ozbiljnom politikom I pričom o Kosovu bave “nebitnim stvarima ”. Ona je navela da su se time da li je ona bila u masonima ili ne bavili samo režimski mediji  I navela da je objava privatnih prepiski krivično delo.

Ona je rekla  da za 13. April I najavljeno veliko okupljanje u Beogradu, opozicija ima plan I da se neće završiti samo šetnjom, da su građani spremni da istraju u zahtevima za smenu Vučića. Ona je istakla da je zanimljivo da je mnogima promakla izjava predsednika Srbije da će “omladinu koja odlazi zameniti migrantima” I zapitala da li je to Srbija kakvu želimo.

“Ko je Vučićev sluga u opoziciji sam će se pokazati. Ima onih koji mu svesno ili nesvesno pomažu napadima na Dveri. Sigurna sam da će se pokazati s vremenom ko je iz opozicije Vučićev pion” , rekla je Janjušević.  Autor I voditelj emisije “Skeniranje”  Olivera Milivojčević.

POSTAVI ODGOVOR

*