ЗА СВЕ ЈАДНИKЕ KОЈИ СУ НА ДНУ: Овако Бабићева ћерка ПРАВДА свог оца

0

Не трудите се узалуд да пореметите људе који знају своју вредност и који ће заувек бити много изнад вас

Твитераш Далибор Јакшић изразио је своје негодовањем инцидентом на наплатној рампи, када је једна жена изгубила живот, а више особа је повређено, укључујући и Зорана Бабића директора „Kоридора Србије“, који је због инцидента поднео оставку на ту функцију.

Аутомобил у коме се возио Бабић учествовао је у ланчаном судару у Дољевцу, у коме је погинула Станика Глигоријевић (52), а Бабић задобио отворени прелом бутне кости и пршљена.

– Ј*бем ти живот, возиш се и станеш на наплатну рампу да уредно платиш путарину и отпозади те са 200 на сат удари задригли политичар са основном школом и ти погинеш, а њега хитно пренесу у БГ на лечење – написао је Јакшић.

Њему је путем друштвених мрежа одговорила Бабићева ћерка Теодора, која је написала:

– Е овако, за овог ко је написао ово и за све јаднике који објављују. У Србији је познато је познато да човек човеку не опрашта успрех. Ви који сте на дну само чекате оне који су на врху да направе један једини пех да бисте могли да их прозивате. Али верујте ми, тиме испадате још јаднији него што заправо јесте, комплекси и љубомора ће вас убити! Могли бисте мало да се позабавите вашим животима који су веома бедни. Не трудите се узалуд да пореметите људе који знају своју вредност и који ће заувек бити много изнад вас. Хвала – написала је Теодора уз смајлија.

 

 

Еспресо

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*