У ЗАГРЕБУ ПРОТЕСТ ЗБОГ СМЕНЕ ХАСАНБЕГОВИЋА: Певали усташке песме и поредили га са Исусом!

0

Удружење Жена у Домовинском рату Хрватске организовало је данас на Тргу Бана Јелачића скуп подршке сада већ бившем министру културе Златку Хасанбеговићу, који је у новој влади Андреја Пленковића изгубио министарску позицију.

„Данима доктора Златка Хасанбеговића нападају све врсте шишмиша и врана, спотичу му ноге они који су дошли на власт захваљујући њему и таквима као што је он, његове страначке колеге погнуте главе мрмљају међу собом и мичу се од њега као да је он проблем, а не управо супротно. Замислите само да су тако наши бранитељи остављали своје људе по бојиштима, рањене и нападнуте“, стоји у позиву Удружења „Жене у Домовинском рату – Задар“.zagreb-skup-podrske-hasanbegovicu-foto-tvitermaja-sever-1477138879-1017791

У позиву на протест пале су и тешке речи како на чланове ХЏ-а, а тако и за премијера. Додају да се на скупу окупило нешто више од стотињак људи и да се певају Томпсонове песме.

„Изгубили сте образ и оно што је још вредније, нашу пажњу и поштовање, а нисте добили заузврат ништа. Видите, Јудини синови, Исуса су пљували, тукли и разапели, а он је ипак остао Бог, тако ћемо и ми остати хрватски народ и тако ће и Златко Хасанбеговић остати још бољи и већи хрватски муж“, навели су.

Курир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*