Жандармерија у Белој Цркви, новинара траже и хеликоптерима

0

Kако јавља репортер Н1, припадници Жандармерије у Белу Цркву су стигли око 15 часова, након чега ће, како незванично сазнајемо, специјализоване јединице започети претрагу оближњих језера.

Припадници Жандармерије започели су претрагу копненог терена око белоцркванских језера. Kако сазнајемо, још се чека на долазак специјализованих ронилачких јединица, које ће претраживати и унутрашњост језера и оближњих водотокова.

У Београдској улици у Белој Цркви, на месту где је Цветковић нестао, још се налази паркиран „фолксваген поло“, који је новинар користио.
Изнад тог места надлећу полицијски хеликоптери, улица је затворена, а на терену се од јутрос налазе припадници криминалистичке полиције, који заједно са службеним псима претражију оближњи терен.

Родитељи Стефана Цветковића кажу да су синоћ с њим седели и причали, као и да је он рекао да иде до града. Kажу и да им није причао да му је неко претио, као и да је планирао да путује негде.

Подсетимо, новинар Стефан Цветковић из Беле Цркве ноћас је нестао. Полиција саопштила да је расписала потрагу, а да је о догађају обавештено и надлежно тужилаштво.

„Полицијској станици Бела Црква ноћас је пријављено да се у Београдској улици у Белој Цркви налази паркирано путничко возило марке ‘поло’ на коме су отворена возачева врата и упаљена светла. Полицијски службеници су одмах изашли на лице места, након чега ја утврђено да је реч о возилу које користи новинар Стефан Цветковић, а које је власништво његовог оца“, наводи се у саопштењу.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су сви ресурси на располагању полицији и Безбедносно-информативној агенцији (БИА) у проналажењу новинара Стефана Цветковића.

Н 1

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*