Зато што му је украо три посланика Радуловић неће подржати Јеремића већ Јанковића!

0

Троје посланика Доста је било напустило је данас посланичку групу тог покрета и сам покрет, јер како објашњавају у том покрету не постоје демократске процедуре и чија је улога у пресудном изборном циклусу маргинализована.

Посланици су поручили да је пропуштена прилика да се ДЈБ профилише у политичку партију засновану на демократским принципима и да се наметне као неприкосновена алтернатива садашњој власти.

„Незадовољни“ посланици ће највероватније прећи на страну Вука Јеремића, који постепено окупља око себе независне посланике и агитује на друге посланике опозиционих странака да се издвоје из већ постојећих и оформе своје клубове који би се касније ујединили у један посланички клуб под контролом Вука Јеремића, те би на тај начин Вук стекао своје посланике и без парламентарних избора.

„Kоме срце није у ДЈБ, не треба да трује ДЈБ због тога. Треба да оде тамо где му је срце и да свој допринос. Тровање није допринос“ – написао је Саша Радуловић на свом твитер профилу. За агенцију Бета, Радуловић је рекао да једна „кампања ровари по странци ДЈБ“ алудирајући на Вука Јеремића.

У редовима странке ДЈБ се говори да ће Радуловић због ово троје посланика који су прешли Вуку Јеремићу подржати Сашу Јанковића на председничким изборима.

Видовдан

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*