ЗАВРШИО У БОЛНИЦИ: Братислав Дикић изгубио свест и повредио главу

0

Братислав Дикић, окривљени за учешће у планирању тзв. Државног удара, у уторак је изгубио свијест, пао и повриједио главу, због чега му је указана љекарска помоћ, прво у затворској болници, а онда и у Ургентном центру.

Дикић се затворским полицајцима жалио да се не осјећа добро, због чега је одвезен у Ургентни блок. Тамо је примио инфузију и вратио се у истражни затвор.

Поновио је да му није боље, а неколико сати касније пао је и повриједио главу. Затворски полицајци одвели су га код затворског љекара, гдје му је други пут током дана указана помоћ.

Његов бранилац, адвокат Душан Јововић потврдио је да је његовом клијенту указана помоћ у Ургентном центру и истакао да је Вишем суду у Подгорици поднио захтјев за укидање притвора јер је Дикић тешко болестан.

“Здравствено стање се константно погоршава јер Дикић користи алтернативне методе лијечења и медикаменте иностраног поријекла, којих нема на списку Министарства здравља, па му не може бити пружена адекватна медицинска здравствена заштита”, казао је адвокат за Побједу.

Извор: ujedinjenje.com

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*