Жељко Митровић: Беба улази у ријалити шоу као и њени родитељи, а мајка…

0

Ја сам пронашао родитеље одојчета и врло лако смо се споразумели. И они улазе у Задругу, а мајка је трудна и носи тројке, каже Жељко Митровић

Жељко Митровић открива да се фамозна беба, која се прекосутра усељава у Задругу зове Милисав и да долази из Зрењанина! Први човек Пинка нашао се на удару дела јавности када се прочуло да ће новорођенче убацити у ријалити-шоу и пратити његов живот све до пунолетства.
Жељко поручује душебрижницима да у среду пажљиво гледају усељење 33 такмичара у луксузно здање у којем ће провести девет месеци и борити се за награду од 50.000 евра.

– Истина је да једна беба улази у шоу. Зове се Милисав, стар је осам месеци и из Зрењанина је – каже за Информер први човек Пинка и појашњава у каквим су тачно односима он и његова супруга Милица са овим бебицом:

– Нисмо га ми усвојили, како се спекулисало. Ми смо његови старатељи док не напуни 18 година.

Митровић додаје да ће беба у ријалитију бити са својим биолошким родитељима:

– Пронашао сам Милисавове родитеље. Не знам још да ли ће они одмах ући у стартној постави или нешто касније, видећемо. Али сигурно је да ће бити у Задрузи са својим мезимцем и да ће се бринути о њему. Иначе, мајка те бебе је поново трудна и носи тројке.

Иако смо покушали да извучемо још детаља о овој необичној породици, власник „ружичасте телевизије“ остао је шкрт на речима, јер жели да ово изненађење остави за гледаоце Задруге:

– Могу само да кажем да су родитељи бебе у средњим годинама и да су прилично слободног духа. Врло брзо смо се око свега споразумели, тако да неће бити никаквих проблема – загонетан је Митровић.

Најскупљи српски ријалити свих времена стартује у среду, а до сада је откривено да ће се међу такмичарима наћи старлете Маца Дискреција, Анђела Вештица, Ана Кораћ, Мина Врбашки, певачице Нада Обрић, Сашка Каран, Мерима Његомир, Тања Јовићевић и Снежана Мишковић Викторија. Пред камерама ће живети и глумица Жижа Стојановић, Лепи Мића, Зоран Марјановић, бивша учесница „Парова“ Смиља Јанковић, каскадер Урош Ћертић, победник „Великог брата“ Жељко Стојановић, блогерка Луна Ђогани, Пинкове „звезде“ Сара Рељић, Андријана Радоњић и Зорана Стефанов. Гледаоце ће увесељавати и звезде емисије ДНК Дивна Милановић и Марко Коцић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*