Жељко Митровић: Бошко Обрадовић би клао, вешао, убијао и хапсио да је на власти

0

Власник РТВ Пинк огласио се поводом оптужби које му је упутио лидер покрета Двери и том приликом поново нагласио да његова фирма редовно плаћа порез

Поводом оцене лидера Покрета Двери Бошка Обрадовића да би требало затворити ТВ Пинк и одузети им фреквенцију, власник те телевизије Жељко Митровић одговара да више нема дилеме да би Обрадовић, да је на власти, хапсио и затварао све оне који мисле различито од њега, телевизије Н1 али и од оних чија политика није једино“Вучићу педеру“.

„А да би били сасвим јасни и Србији појаснили колики си лажов ти ме слободно исправи ако нешто у мом писму није истина. Пинк редовно измирује плате према запосленима ,Пинк редовно измирује све своје пореске обавезе према држави“, рекао је он.

Пинк, како је додао, за разлику од Двери води сваке године децу без родитеља на летовање, брине о другим социјално угроженим категоријама, учествује у готово свим акцијама од друштвеног значаја, воли људе и животиње а ових дана обара све рекорде гледаности и због тога има подршку од преко 5 милиона људи у Србији по званичним подацима.

„Пинк редовним измиривањем својих обавеза према држави плаћа и ћевапе које бесплатно једеш у скупштини“, каже Митровић.

Митровић у отвореном писму Обрадовићу каже да разуме да је лидер покрета Двери љут што их је преценио кад је рекао да цела странка стаје у један комби, а испоставило се, судећи према данашњем окупљању испред ТВ Пинк, да их има и мање.

Али то није разлог, каже Митровић Обрадовићу, да насрће на приватну својину и уређувачку политику приватног медија.

„Док сам ја власник, директор и главни и одговорни уредник телевизије Пинк ни ти ни твојих 5 словима пет симпатизера нећете управљати ни уређивати моју телевизију ни ову ни осталих 54 које се емитују у 17 земаље сиром света“, каже власник Пинка.

„Ја, за разлику од тебе, овај груби притисак на слободу медија нећу пријављивати ни домаћим ни страним организацијама које се баве слободом медија а осебно нећу као ти трчкарати кад америчког амбасадора јер поред свега мислим да какав год да си ипак си наш а помало и Задругин“, закључио је Митровић.

 

 

Танјуг

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*