Жељко Самарџић: Ја сам инкарнација америчког генерала Лија!

0

Познати српски поп певач, Жељко Самарџић је убеђен да је у прошлом животу био лично амерички генерал Роберт Е. Лее. Стога је затражио америчко држављанство.

– Хипнотичком регресијом сам се враћао у претходни живот и сазнао сам да сам предводио велику војску у америчком грађанском рату али да смо изгубили од оних педера са Севера.- рекао је Самарџић.

– Ја сам у души јужњак. То сам одувек знао. Kад год сам гледао серију „Север-Југ“ увек сам навијао за Југ. – каже Жељко.

– Ови што сад владају Америком, то су трули богаташки лихвари и зеленаши са Севере. Југ је имао душу. Да је Југ победио, Америка би била рај на земљи, а и земља би била рај. – тврди Самарџић.

Жељку Самарџићу је одбијен захтев за америчко држављанство, а како познати српски поп певач сматра, то је стога што је оштро критиковао левичаре.

– Јесте, критиковао сам их. Прошлог лета су хтели да поруше мој споменик, тј. споменик генерала Роберта Лија. То је та левичарска Америка која ништа не цени, па ни великог генерала, какав сам био у прошлом животу! – закључује Жељко Самарџић.

 

Сатирични сајт Зицер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*