Земља злобника и полних органа

1

Земља – не држава. И то онако скоро па јалова где сваки трећи засад донесе неки полупринос па то ипак створи привид неког функционисања и полупуног тањира који ће за две, највише три-четири, осамдесет година бити вршан. Вучић победијо. Ошурио. Опро. Ојебо. Све јасно ко дан а за то је разлога млион и сви их знамо ко што знамо Вукову поезију из Црвеног бана – наизуст кад нас пробуде у четири ујутру: мало покрао где је могло, где није смуљао, где је цурело запушило, малодушнима убризгао анестезију, а пре свега урадио најбољу могућу превенцију подмићивањем, контролом медија и ејакулацијом по збуњеном лицу килаве опозиције.

Не можемо се љутити на Вучића јер он само ради оно што од њега захтева његова неутрал евил природа. Да цитирам Исуса: “је л се љутиш на оркове што су продрли у Гондор? Јок.” Они једноставно раде те ствари јер „тако смо у могућности“и како би рекла једна од раних треш звезди јутјуба или „јер је то божије а ја сам само канал“ како би рекла друга давнашња јутјуб јунакиња. Ето, тако и Вучић ради оно што је до њега и само испуњава своју злу нарав онако како најбоље уме а уме одлично мамемуганабијем.

Оно одакле Вучићу долази сва снага коју користи је вишемилионско море хуманоидних бића чије су особине отелотворење обају полних органа, илити по српски, Вучић влада и владаће јер је председник бићима који су или пизде или глупи ко курац или обоје. Ван овог скупа нема више од неколико стотина хиљада људи, и то је преоптимистична процена.

Што се пизда тиче, оне су такве да ће да пристану на било шта а Вучићу у прилог иде да скоро свако има своју цену. У прилог му иде и што је земља сиротињска па та цена не прелази често кило леба од петсто грама, ратлук и кафу ц немлевену наранџасто-црно традиционално паковање. За неколицину битних цена је пропорционално битности већа. Свако ко пристане на овакво подмићивање, разуме се, заслужио је титулу пизде. Безбедност радног места, лоша животна ситуација, немаштина нису изговор. Тачније могу да буде али… Узо си 1000 динара ерго пизда си. То што опозиција има обавезу да проба да ти подиђе на начин да си транзициони губитник и да се тако (узалудно) бори за твој глас, мене као неког ко икаквих политичких апсирација немам, не ограничава да имам такав став. Пизде су и сви они „ћути, добро је, може и горе“, они којима је лакше да увек прећуте неправду јер куку мени ако се побуним и понајвише они уцењени који су јадни морали да клекну и намажу дупе. Та гамад ми је испод нивоа регуларних пизда јер пичка му материна боље и црћи него пристати на уцену неког згада који оперише на моралном нивоу наказе из средњег века. Међутим, ни ту није крај јер човек овде једноставно воли да испадне пизда, да зајебе неког, да га насамари, да извуче корист по цену туђе штете. Укратко, дај човеку избор да зарађује 500 евра или да зарађује 500 евра и буде пизда и већина ће изабрати ово друго.

Глупи ко курац су тек мистерија универзума јер је тај скуп невероватно шаролик. Осим гласичних затуцаних кураца који верују председнику (ил било коме са краватом) на реч јербо он увек одржава реч иако никад у истини ухваћен није, који мисле да је Дачић шармантан, Марко Ђурић оличење мушкости а Арно Гујон врли алтруиста који обожава Србе, који ракчину добију не јер их мрзи да опипају муда током купања и имају таленат да игноришу ту чудну израслину која мора проћи да му јебемматер (то се зове превенција и то Вучић уме) него зато што Амер баца осиромашени уранијум, који имају идеје о великим бизнисима па се ваде на керовима у максбету, који мисле да ће пребијање жене смањити шансе да она бесповратно оде, који српског учитеља у 2018. години виде као научни ауторитет а не несрећника који није успео ништа боље да упише, постоји и група наоко паметних људи али заправо толико унесрећено глупавих да они праве још више штете него ови први. Е њих Вучић највише воли јер му праве дуплу корист. Они су препотентни, имају иq сто педесет шест, знају шта хоће, независни су, еманциповани, пристојни грађани који у сваком тренутку имају мишљење и апсолутно су сигурни да Вучић пада, да се Вучић усро па шаље момбриле да звоне људима на врата и проверавају сигуран глас, да Вучић одлази сигурно 2023 јер тад нешто Kосово блабла… Буквално ми испадне мозак у веце шољу кад год чујем или прочитам неку самоуверену анализу „не не пази, проверено Вучић пада кад га ЕУ пусти низ воду, сигурно ће тако да буде“, сере ми се од њихове препаметне деце који у интернет похвалама (лудости) са девет година знају да је Јанковић обесправљен а Вулин има пост-трауматски синдром. Вучић буквално у гаће упусти белу слуз кад салонском куртончићу испадне монокл у скоч јер се запрепастио дрскошћу СНС-а да у Севојну приђу локалном сељаку и кажу „матори, сад ћеш да гласаш за СНС или ти на лицу места не заврћемо јаја“. Па мајкетиганабијем глупе, они дрпају у кругу двојке јер им се може а што се Севојна тиче има да украду целу варош и однесу је на Вршачки брег ако буде потребно, а неће двеста гласова да смуљају.

Политичким структурама из опозиције ваља слати смс-ове у глуво доба ноћи и звати их на фиксне телефоне уз кратку и јасну поруку – сујета је оличење глупости једног млохавог курца. А сујетни су, много су сујетни. И глупи, глупи ко курац.

Што се искорењивања зла тиче, не треба бити претерано оптимистичан, снаге су преслабе да се било шта промени у догледно време, оркови су јачи јер поштују правила пре свега. Најбоља нада је да завлада глад, буде једно три рата или опали астероид па да, ако преживимо, имамо праву правцату дистопију а не ову зајебанцију од државног уређења. Или да се навикнемо на лоше а то се врло лако деси јер људи су пизде и глупи ко курац, воле да су зли и воле зло.

 

 

 

Тарзанија

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*