Жене „Двери“: Напредњаци, прелетачи и бескичмењаци – није вам жена роб и слуга!

Жао нам је што медији не само да ћуте о овом немилом догађају, већ се стављају у службу режима и оних који су се острвили на мајку троје деце, која негује стотинак старих и болесних лица. Медији ћутањем прикривају велико злодело

0

ДРАГАНА Милићевић из Пећинаца остала је без посла, који је вредно и предано радила, само зато јер се дрзнула да каже истину. Само зато, јер је на своје оронуло пољопривредно газдинство примила председничког кандидата г-дина Бошка Обрадовића. Остала је без посла, јер властодршцима, охолим и бахатим, важније је да умртве сваки осећај слободе у човеку, макар то била жена, мајка троје деце, него да дозволе да ико има своје мишљење, ненаметнуто и слободарско.

Још нису увели сви они осмомартовски букети, још није прецветало оно цвеће у саксијама, које су широм света добијале наше мајке, баке, сестре, ујне, стрине, тетке, још траје тај „месец жена“, а истина о правом односу према женама у Србији је избила на видело. Не може се сакрити, има је на сваком кораку и прети да нам одузме право на сопствени интегритет.

Интегритет подразумева да је жена слободна да одабере не само с ким ће породицу засновати, где ће живети, којим ће се занимањем бавити, већ и са ким се дружити и за кога гласати.

Није вам жена напредњаци, прелетачи, бескичмењаци, роб и слуга! Она је стуб куће, породице и светиња једног здравог друштва. Ако је то разлог суровог понашања према женама, онда вас морамо разочарати, у име свих нас које желимо да се и у Србији живи животом достојним човека, једноставно ћемо поновити поруку коју честити људи понављају ових дана: „Сестро, ниси сама!“. Мораћете много више отказа и ниских удараца да задате, како би сте спровели свој сурови наум, а када вам се учини да сте успели, схватићете да сте сами дотакли људско дно, да сте у каљузи својих превара и лажи, одакле вам спаса неће бити.

То где желите да суновратите све своје неистомишљенике биће ваше коначно одредиште.

Жао нам је што медији не само да ћуте о овом немилом догађају, већ се стављају у службу режима и оних који су се острвили на мајку троје деце, која негује стотинак старих и болесних лица. Медији ћутањем прикривају велико злодело, али на другој страни су храбре, а истовремено тихе и скромне жене, које нису саме, које сведоче истину и стрпљиво граде боље друштво за своју децу, не обазирући се на ругло око себе.

Српски покрет Двери, на челу са својим председничким кандидатом Бошком Обрадовићем, ће се изборити за оно што актуелни режим гуши, оно што је Бог само човеку дао, а то је СЛОБОДА! Никада се нећемо помирити са робовласничким односом према било коме, најмање према мајкама.

Наша Драгана је постала симбол снаге и протеста против неправде и ненародног режима. Још више нас је зближила у заједничкој борби да напокон живимо животом достојним човека, у борби ДА ЖИВИМО КАО ЉУДИ!

ДВЕРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*