Зоран Драгишић: Имали смо убиство Ђинђића. Србија не сме то да дозволи поново!

ТВ Пинк, Прелиставање, гости: Зоран Драгишић и Небојша Крстић

0

Гости Јутарњег програма ТВ Пинк у рубрици Прелиставање су Зоран Драгишић и Небојша Крстић

Тема је сумња у могући покушај атентата на Вучића.

Драгишић: Припрема атентата на Вучића. Све службе да се активирају. Не треба у јавности правити спрдње видим то на друштвеним мрежама. Не треба тако. Имали смо убиство Ђинђића. Србија не сме то да дозволи поново. Ово је и прилика да се изврши евалуација рада служби наших. Оружје баш за атентат било спремно.

Крстић: Док сам био члан кабинета Тадића сви смо имали безбедносну обуку. Зоран је у праву. Постоје интерна упутства за оне који обезбеђују функционере. Отуда и све функционере возе брзо, а не зато што они желе. Све могућности које је изнео Драгишић су реалне, али треба сачекати. Све службе овај случај морају да узму за озбиљно.

Драгишић: Организоване криминалне групе имају већи новац од државе. За њих није никакав проблем да набаве зољу. Најбољи оперативци морају да буду укључени у истрагу. Имамо стручне људе који могу да доведу до краја овај случај. Они који стоје иза овога морају да буду строго кажњени. Управо место где колона возила успорава је идеално место за напад. Нико не сме да прави политичке поене на овоме.

Крстић: Не заборавимо да смо имали раније подцењивање оваквих ситуација. На 20 дана пред убиство Ђинђића имате људе који су избацивали салве отрова на њега после догађаја код хале Лимес. Очекујем да забележимо горко исксутво са Ђинђићем и понашамо се другачије. Недопустиво је блаћење на мрежама какво сада постоји.

Патриот

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*