Zoran Živković vozi pijan po Beogradu i ispušta ČUDNE ZVUKE! (VIDEO)

0

Sami odaberite da li ćete se smejati ili držati za glavu kad vidite snimak

Zoran Živković, bivši premijer, lider Nove stranke i poslanik u Skupštini Srbije, demonstrirao je bahatost i, u najmanju ruku, nemar, kršeći sva pravila u saobraćaju, vozeći preko pune linije i u jednosmernim ulicama, pa čak je u jednom trenutku zaustavio automobil nasred ulice da bi koji minut odremao!

Sudeći po snimku, kako navodi taj list, moglo bi se pomisliti da je bivši premijer možda popio neku čašicu alkohola više, međutim, za takve tvrdnje ne postoje dokazi, s obzirom na to da Živkovića nije zaustavila policijska patrola, niti mu je pisana prijava zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Krstarenje gradom započeo je u Sarajevskoj ulici, gde je vozio preko pune linije, pa je krenuo ka centru Beograda. Zatim je skrenuo u Birčaninovu, gde nije mogao da iskontroliše automobil, pa mu je „ajkula“ krenula u rikverc, da bi potom, dok mu je automobil bio nasred ulice, prilegao na volan i zadremao, a onda iz sveg glasa urliknuo „Aaaaaaar“.

U videu koji je pred vama možete da vidite i kako je Živković zaspao na semaforu, a kada se probudio ispuštao zvuke koji nisu tipični za čoveka.

alo

POSTAVI ODGOVOR

*