ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ: Бићу председник Србије кад то будем желела!

0

Заменица премијера открила је шта наручује у кафани за јело и на увце, ко је најдуховитији у Влади, каква је разлика између Брнабиц́ке и Вучиц́а, ко јој је ближи, Путин или Трамп, али и када намерава да се кандидује за шефицу државе…

Министарка за саобрац́ај, грађевинарство и инфраструктуру Зорана Михајловиц́ у последње време воли да приређује изненађења својим ненајављеним посетама градилиштима широм земље.

На питање о „женским ритуалима“ и колико јој времена треба да се спреми ујутро Зорана каже:

„Ја код куће имам и куче и маче, њих прво нахраним, па кренем да се спремам, правим доручак за сина, па крене шминка, отприлике треба ми сат времена да се спремим. Не мислим да је то нешто посебно, ја то волим, не радим ја то зато што је то мени тешко“, каже она.

Заменица премијера каже да када би имала налог на Твитеру не би могла да се контролише у неким тренуцима, нема толико времена да се тиме бави, а проблем је и темперамент, јер не би могла да издржи, а да не одговори.

Михајловић није ни за Путина, а ни за Трампа, она је увек опредељена за жене лидере као што су Ангела Меркел, Соња Ганди. Kако каже, те жене које су лидери, које су политичарке, показале су да је сасвим могуће да направе озбиљне искораке у светској политици и да се ни по чему не разликују од мушкараца.

На питање које године планира да буде премијер, а које председник Србије, Михајловић је казала:

„Kад будем хтела“, рекла је Зорана Михајловић за Спутњик.

 

 

Спутник

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*