Зорана Михајловић: Шешељ смрди, а ја миришем на „шанел“

0

Жесток рат посланице и министарке због пудера!

Александра Белачић, посланица Српске радикалне странке, испрозивала је у уторак Зорану Михајловић, министарку грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, алудирајући на то да је превише нашминкана, међутим, Михајловићева јој није остала дужна, већ је без длаке на језику жестоко оплела по њеном шефу Војсилаву Шешељу. Она је том приликом признала и да користи прескупи пудер куће „Шанел“.

Све је почело када је Белачићева на свом Твитеру написла:
– Молим да се посланицима убудуће деле заштитне маске кад долази Зорана Михајловић. Погушићемо се од пудера ако јој неко лупи шамар – написала је она у моменту када се министарка Михајловић појавила у Скупштини у пратњи премијера Александра Вучића и колега министара.

Зорани тај коментар нимало није био смешан, па га је прокоментарисала речима:
– Мирис моје „Шанелове“ пудријере сигурно је много лепши и пријатнији од мириса труле политике Војислава Шешеља, која је многе наше мајке, баке и сестре завила у црно – навела је Михајловићева за „Ало!“.

Подсећања ради, због шминке коју користи, министарка је до сада већ неколико пута ратовала са радикалима, а лидер радикала неретко ју је прозивао и због мрежастих чарапа које је једном приликом носила.

– Људи, да ли је „Церезит“ почео да шминка Зорану Михајловић? Дајте, бре, нашминкајте жену, не зезајте министарку. Изгледа као Тоза Вампир… – написао је недавно на Твитеру корисник који се представља као Војислав Шешељ, а лидер радикала се са њим потпуно сложио и са осмехом и одушевљењем прокоментарисао тај твит за „Ало!“.

– Нажалост, ја то нисам написао, али као да јесам. Много ми се свиђа тај твит. Зорана са шминком коју јој стављају стварно личи на Тозу Вампира – рекао је тада Шељељ.

Иначе, медији су протекле недеље писали да је потпредседница Владе решила да освежи имиџ и промени стил, па је посегнула за радикалним мерама и променила шминкерку. Kао што је познато, министарка већ годинама ангажује професионалне шминкере који се брину о њеном изгледу, а како се писало, она за те услуге месечно троши најмање 500 евра.

Зорана у Сребреници са Грујичићем

Потпредседница Владе јуче је у Сребреници посетитила локацију на којој ће бити изграђен вртић, као и централну улицу, која ће бити реконструисана донацијом Владе Србије. Она је са Младеном Грујичићем, начелником општине Сребреница, одржала састанак у Дому културе у Сребреници и поручила да после ружне прошлости у којој се рушило долази време када треба заједно да градимо. – Мислим да смо некако у прошлости сви, једни и други, показивали да можемо и да рушимо, али сам сада сигурна да и те како можемо много тога заједно да градимо заједничким снагама и да можемо да оставимо будућим генерацијама оно што овде будемо направили – рекла је Михајловићева новинарима.

Лидеру СРС сметале и њене гаћице

Подсећања ради, Војислав Шешељ је у уторак оптужио Михајловићеву да је са службене картице потрошила милион и по динара, а да је рефундирала само 600.000 динара, иако је тај новац трошила на приватне потребе. Он је навео да је она тај новац трошила и у продавници доњег веша. Михајловићева је све то негирала и поручила му да „слободно настави да је вређа, јер ће иза ње увек стајати резултати њеног рада“

 

 

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*