Зорана: Николићева подршка Вучићу гаси сваку наду опозиције

Функционерка Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић оценила је да је одлука председника Србије Томислава Николића да се не кандидује за нови председнички мандат показала сву снагу СНС-а, али и угасила све наде опозиције да би нешто могла да уради на изборима.

0

„Договор актуелног председника и уверена сам будућег председника Србије Александра Вучића, још једном је показао и снагу СНС-а, али и снагу њих двојице. Овиме су још једном показали да је стабилност Србије изнад свега“, рекла је чланица председништва СНС-а Зорана Михајловић.

Подсећајући на то да је од Томислава Николића неколико пута тражила да подржи кандидата СНС-а, Михајловићева је додала да је актуелни председник одустајањем од кандидатуре угасио и последњу наду опозиције да би нешто могла да уради на председничким изборима.

„Уз подршку огромног броја грађана Србије, свих у СНС-у и партнера у Влади, сада и Томислава Николића, очекујем убедљиву победу Вучића на изборима за председника, и то у првом изборном кругу“, рекла је Михајловићева.

БЕТА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*