36 ГОДИНА КАСНИЈЕ: Полиција сад сумња да је Натали Вуд убио муж – глумац Роберт Вагнер

0

АМЕРИЧКИ истражитељи су означили глумца Роберта Вагнера као особу чију улогу треба испитати у истрази смрти његове жене, такође глумице, Натали Вуд, готово четири деценије након што се удавила.

Мистерије и спекулације о околностима смрти Натали Вуд (43) се гомилају откако је 1981. изгубила живот.

Током Викенда захвалности 1981. она, Вагнер, глумац Кристофер Вокен и капетан су били на јахти. После ноћи пијанчења, њено тело је нађено у мору близу Каталине у Калифорнији.

Првобитно је њена смрт окарактерисана као несрећа, али је случај 2011. поново отворен да би се установило да ли је Вагнер или неко други имао улогу у томе, пошто је капетан брода рекао да је чуо свађу у ноћи њеног нестанка. Патолози су изменили разлог смрти у „дављење и други неутврђени фактори“.

Шериф Џон Корина је у данас објављеном интервјуу рекао да не верује да је Вагнер (87) испричао целу причу о догађајима током пловидбе.

Упитан да ли верује да је Натали Вуд убијена, шериф је рекао да је „довољно сумњиво да би се помислило да се нешто десило“.

Полицајци су навели да су 2013. најмање десет пута покушавали да испитају Вагнера, али да је он одбијао. Он је порекао било какву умешаност у женину смрт и није оптужен.

Контрадикторне верзије догађаја на јахти су допринели мистерији смрти Натали Вуд.

Вагнер је у мемоарима написао да су се он и Вокен те ноћи свађали и да је, кад је кренуо на спавање, видео да нема његове жене и чамца за спасавање.

(Бета)

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*