Александар Пејчић: СНП не одступа од своје јасне националне политике

0

Градски одбор Српске народне партије у Лесковцу организовао је данас дружење са суграђанима на градској „Зеленој пијаци“. Како је у разговору са Лесковчанима поручио Александар Пејчић, члан Председништва СНП и председник ГрО СНП Лесковац, одбор пружа пуну подршку иницијативи партијских одбора широм Србије да се Ненад Поповић, лидер СНП, кандидује за председника Србије.

Он је подсетио да политика коју заступају Поповић и Српска народна партија има све већу подршку у народу јер нуди конкретна решења за заштиту државних и националних интереса Србије и бољи живот свих грађана.

– СНП не одступа од своје јасне националне политике. Желимо сарадњу са Европском унијом, али не желимо да будемо члан организације која се распада јер то није у нашем политичком и економском интересу. Русија је доказала да је најискренији и најближи партнер Србије и зато се залажемо за додатни развој сарадање наше две земље. Србији су преко потребне државне институције за развој економске сарадње са Русијом које ће пре свега омогућити да боље искористимо потенцијале бесцаринског споразума, али и привучемо руске инвестиције – рекао је Пејчић.

Према његовим речима показало се да је председник СНП био у праву када је тражио да Србија изгради зид на граници са Македонијом како би био спречен неконтролисани улазак миграната у нашу земљу.

– Данас се у Србији налази велики број миграната који су такорећи заробљени, не могу даље ка Западној Европи, нити могу да се врате назад. Док се чека решење многи од њих изазивају озбиљне инциденте широм Србије због чега су грађани са разлогом уплашени – поручио је председник ГрО СНП Лесковац.

– Зато водећи рачуна о интересима државе, Лесковца али и будућности грађана ГрО СНП Лесковац сматра да Ненад Поповић треба да буде председнички кандидат СНП на предстојећим председничким изборима – закључио је Пејчић.

СНП

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*