Америчка опседнутост Русијом: Водитељка на Фоксу почела емисију на – руском (ВИДЕО)

Почела је овако: „Желим да покажем нашим потенцијалним газдама да говорим њихов језик. Они чим упадну у неку земљу или је увуку у своју сферу утицај - одмах почињу да домороце натерују да уче руски. Желим напросто да покажем да сам већ све схватила“. На крају је рекла: „Обраћам се нашим газдама из Русије, а нарочито Волођи из Лењинграда“, па - још једном прешавши на свој ужасни руски - додала: „Наша демократија је јача од вас, ви нећете победити“

0

ЗВАНИЧНА Москва је званично изразила очекивање да ће у Сједињеним Државама ускоро проћи „опседнутост Русијом“ и да ће две земље успоставити нормалне и прагматичне односе и сарадњу.

Неће то, изгледа, ићи баш лако и глатко.

Водитеља програма Clapback на америчком телеканалу Fox News – Џули Рогински – почела је емисију обраћањем гледаоцима на руском језику.

Изговорила је: „Добро дошли у наш програм Clapback са Џули Рогински у којем штитимо Twitter од свих који нам шаљу ужасне, баш ужасне ствари сваки дан“…

Нагло се зауставила, одглумивши да је тек тада схватила да говори на (слабом) руском. Додала је да је тиме желела да покаже „потенцијалним газдама“ да већ говори на њиховом језику:

„Желим да покажем нашим потенцијалним газдама да говорим њихов језик. Они чим упадну у неку земљу или је увуку у своју сферу утицај – одмах почињу да домороце натерују да уче руски. Желим напросто да покажем да сам већ све схватила“.

Рекла, прешавши на енглески, да јој је због Трамповог „случаја са Русијом“ послало лакше да говори руски.

Додатно је објаснила да је то био начин да одреагује на „руски скандал“ унутар којег су се нашли шеф државе Доналд Трамп и његова администрација.

После оваквог залета, ни она, наравно, није могла да заобиђе „инцидент“ са недозвољавањем америчким новинарима да присуствују Трамповом сусрету са Сергејом Лавровом:

„Знате ли – обратила се својим гледаоцима на енглеском – од кога смо добили фотографије о том сусрету? Направио их је новинар агенције ТАСС који је официјелни пропагандистички орган руске владе. Само да (у Овалном кабинету) нису оставили какве јефтине руске шпијунске направе“.

Рогински је Русију назвала непријатељском страном државом која је, како верују обавештајне агенције САД, покушала да изврши утицај на америчке изборе.

На крају је рекла: „Обраћам се нашим газдама из Русије, а нарочито Волођи из Лењинграда“, па – још једном прешавши на свој ужасни руски – додала:

„Наша демократија је јача од вас, ви нећете победити“.

ФАКТИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*