Анђус: У претходном животу Вучић и ја смо били браћа!

0

Спртски новинар и ТВ водитељ Дејан Анђус у најновијој колумни открива како је у претходном животу био рођени брат Александру Вучићу!

Живели смо скромно, али смо све делили.

Хипнотичком регресијом Дејан Анђус је враћен у претходни живот. Детаљно описујући свој претходни живот изнео је низ занимљивих података о својој духовној сродности са Александром Вучићем.

– Живели смо у Енглеској. У малој трошној кући, радничког насеља, предграђа Лондона. Почетак двадесетог века. Јутра магловита и суморна. Мој брат, садашњи председник Србије и ја смо ишли на посао у оближњу фабрику. Били смо деца. Он непуних шест година, а ја девет. – пише Анђус у својој новој колумни.

– Шта још да напишем? Тежак је то био живот, готово као у затвору. Оскудан. Није се имало за хлеба, за лекове мајци. Носили смо подерану гардеробу. Али тако смо се сродили у тој муци, ја и мој брат, садашњи председник Србије Александар Вучић, да ту везу и сад живо осећам. – пише Анђус.

– Шта још да вам пишем? У затвору сам доживео катарзу. Схватио сам да моја веза са Вучићем мора да има корене у претходном животу. Зато сам се подрвгао хипнотичкој регресији. На моје изнанеђање, све се поклопило.- пише Анђус.

– Шта још ја то да напишем? Смешно. Двадесет пет година, до прошлог јула, пријатељ председника Републике. Било је и периода свакодневно-целодневног дружења и милијарде тема о свему, свачему, сваком. Увек сам знао да смо некако блиски, сродни, али ко је могао очекивати да смо некада били рођена браћа. А браћа, признаћете, морају да се поштују и воле. – закључује Анђус у својој најновијој колумни.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*