Балашевић у Загребу: „Нећу никад више у Бања Луку!“, Додик: “ Далеко му лепа кућа!“

0

Новосадски кантаутор Ђорђе Балашевић још једном је показао несхватљиву мржњу и подсмех према сопственом, српском народу, кога је брутално увредио усред Загреба!

Балашевић је, наиме, пре две вечери, током концерта у загребачкој „Арени“, ничим изазван изјавио да би „волео да сваке године у децембру наступа у главном граду Хрватске, као и да више никада неће отићи у Бањалуку“!?!

Бањалука је град из којег ми стално шаљу неке поруке. ‘Чувамо метак за тебе’, кажу. Мој одговор је: Супер… мислим није лепо што чувате метак за мене, али је лепо што сте неки ипак сачували.

Отићи ћу у Бањалуку када се у том граду окупе сви они који су били на мом прошлом концерту, подвукао је Балашевић, алудирајући на то да у главном граду Републике Српске данас живи мање Хрвата него пре рата деведесетих година. Он је, коначно, у најави песме „Неверник“, у којој помиње Бањалуку, поновио да више никада неће отићи у тај град!?!

Председник Републике Српске Милорад Додик каже за Информер да ни њега, а верује, ни велики број становника РС не дотичу Балашевићеве изјаве.

– Начин на који се он додворава Хрватима је скандалозан. И поред тога му у Српској не би зафалила ни длака са главе, али би сигурно побрао презриве погледе – истакао је Додик, додајући да свако сам бира свој пут и своју циљну групу:

– Република Српска сигурно неће патити због Балашевића. Далеко му лепа кућа – закључио је Додик.

 

 

 

 

 

Информер, Слободни медији

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*