Бели: Јанковић ме наговарао да одустанем од избора! (ВИДЕО)

0

Љубиша Бели Прелетачевић открио је у интервјуу за један портал да је лидер ПСГ-а Саша Јанкопвић, који на изборима у Београду подржава кандидатуру Драгана Ђиласа, ишао код њега у намери да га одврати од кандидовања на председничким изборима у Србији.

 

– Јанковић је дошао код мене у кафану да се договоримо, ја сам одбио да се видим са њим. Прилепак је сео да прича са њим. Он је кренуо са причом: „Видите другари не знам зашто бисте се кандидовали када ћете узети само један посто“ – открио је он и додао да је Јанковић већ тада наслутио да ће Прелетачевић узети далеко више од један посто.

– Проглашење резултата на председничким изборима у Србији њима мења потпуно став о ономе какву снагу носимо ми. Бели је прешишао све њих скоро дупло, они су мислили да ћу ја само подићи излазност са пар процената. А у овом тренутку, знајући да сам имао 13 посто у Београду, велика сам им претња да ћу им свима одузети гласове – казао је Прелетачевић.

 

– Никоме не иде у прилог да ми изађемо на изборе. А ја сам лепо рекао опозицији: „Кажите зинуло нам је дупе за твоје гласове“ и да је неко био мангуп, да је изашао и то рекао, честитао би му и одмах би повукао своју кандидатуру. Без икаквих проблема – казао је Прелетачевић.

alo.rs

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*