Bonus dobrodošlice bez uslova

Svi novi igrači igara na sreću, pri prvom izboru kladionice tj. traže gde je najbolja ponuda i gde se ostvaruje najveći bonus dobrodošlice bez uslova. Poznato je da svaka kladionica nudi neki tip bonusa za dobrodošlicu, ali je za neke od njih potreban depozit ili više njih kako bi se ostvarili, dok se neki dobijaju odmah po registraciji korisnika. U ovom tekstu ćemo proći kroz najbolje sadašnje ponude srpskih kladionica, kada su u pitanju bonusi dobrodošlice.

MaxBet

MaxBet

MaxBet je najpoznatija i najpopularnija srpska kladionica sa najviše trenutnih korisnika. Imaju bezbroj običnih kladionica, kao i slot klubova koji su najnovijeg doba i kvaliteta. Takođe postoje i MaxBet Maršal slot klubovi, u kojima pored igara na sreću možete takođe i pojesti ili popiti bilo šta što se nalazi na njihovom dugačkom meniju. Što se tiče bonusa dobrodošlice, MaxBet već duže vremena ima ponudu “200 iz mesta”, gde svi novoregistrovani igrači pri samoj registraciji dobijaju 200 dinara FreeBet bonusa za igru. Takođe postoje jos 3 bonusa za svaki od prva 3 depozita. Nakon prvog depozita se dobija 200% do maksimalnih 30.000 dinara u FreeBet-u i dodatnih 200 spinova u slot igri Book of Secrets. Nakon drugog se dobija 50% bonusa do maksimalnih 10.000 dinara u FreeBet-u i još dodatnih 50 poklon spinova za slot igru Respin Joker 81. Trećom, poslednjom uplatom se ostvaruje 25% bonusa do 5.000 u FreeBet-u kao i 25 spinova u slot igri Diamondz. Nakon ostvarenja tih bonusa dobrodošlice, nastavljate normalno da uplaćujete i igrate igre na sreću.

Mozzart

Mozzart

Mozzart je uz MaxBet najpopularnija kladionica u Srbiji. Kao i MaxBet imaju bezbroj običnih kladionica i slot klubova, kao i Mozzart Cazzino, opremljen najnovijim slot mašinama, ruletom i svim ostalim igrama na sreću. Njihov bonus dobrodošlice se razlikuje od MaxBetovog po tome što se bonusi mogu ustvariti isključivo pri depozitu novca u nalog, takozvani “Het-trik bonusa”. Bonus iznosi 50%, 100% i 200% pri prvom, drugom i trećem depozitu. Tako da, ako biste sva 3 puta uradili depozit od 1000 dinara, prvog puta ćete dobiti dodatnih 500 dinara, drugog 1000, a trećeg puta 2000 dinara. Maksimalan iznos bonusa na prvi depozit iznosi 5.000 dinara, na drugi depozit 10.000 dinara, a na treći depozit 30.000 dinara.

Meridian Bet

Meridianbet

U Meridian kladionici postoji najjednostavniji bonus dobrodošlice, koji ne zahteva nikakvu uplatu novca, već samo registraciju korisnika. Reč je o bonusu dobrodošlice u vrednosti od 500 dinara. Taj novac se dobija odmah nakon registracije i može se upotrebiti samo na sportsko klađenje, pri čemu tiket mora imati barem 2 para i kvotu veću ili jednaku od 1,25. Maksimalna uplata po tiketu je 200 dinara, dok je maksimalna isplata 2,500.

FAQ

Šta je sve potrebno kako bi se dobio bonus za registraciju?

U slučaju sve 3 kladionice je potrebno da se registrujete popunjavajući sve tražene podatke i naknadnom identifikacijom pomoću lične karte.

Da li date ponude važe samo za novoregistrovane igrače?

Da, date ponude su bonusi dobrodošlice samo za nove igrače, koji se po prvi put registruju.

Da li moram biti 18+ kako bih učestvovao u promocijama?

Da, samo punoletni građani se mogu registrovati i tako ostvariti bonuse, kao i igrati igre na sreću u bilo kojoj od ovih kladionica.

Koliki su minimalni depoziti za ostvarivanje bonusa?

I u MaxBetu i u Mozzartu je minimalni depozit 500 u svakom od 3 depozita.

Da li se bonusi u MaxBetu mogu iskoristiti za druge slot igre?

Ne, bonusi se mogu iskoristiti samo u igrama za koje su predviđeni, tj. za prvi depozir u igri Book of Secrets, za drugi u igri Respin Joker 81, i za treći u igri Diamondz.

Da li se bonus u Meridian Betu može iskoristiti za slot igre?

Ne, bonus dobijen pri registraciji na Meridian Betu može biti isključivo korišćen samo prilikom sportskog klađenja.

Šta se dešava ako je moj bonus depozita veći od navedenog maksimuma?

U tom slučaju se dobija bonus u iznosu maksimuma za dati depozit.

Da li se mogu prijaviti za sva 3 bonusa dobrodošlice?

Naravno, moguća je registracija u sve 3 kladionice i tom prilikom se ostvaruju bonusi u svakoj navedenoj kladionici.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *