Бошко: ЧЕДА СЕ ПРЕПОЗНАО КАО КРИМИНАЛАЦ И ПРАЗНОГЛАВАЦ

Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић реаговао је на прозивку лидера ЛДП Чедомира Јовановића да је празноглави момак.

0

Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић реаговао је на прозивку лидера ЛДП Чедомира Јовановића да је празноглави момак.

– Интересантно је да иако нисам Чедомира Јовановића назвао криминалцем, он је баш то закључио из мог обраћања Вучићу. Занимљиво је да се сам препознао као криминалац. Ја сам указао на нову коалицију: Чеда – Беба – Мило – Вучић. Очито га боли што је раскринкана његова улога лажне опозиције у Народној скупштини. Он је део Вучићеве власти и то је завршена прича.

Сада је постао веома нервозан јер му је СНС украла политику, јер не зна шта ће више ни са собом ни са ЛДП-ом. Из те нервозе да је његово политичко време прошло долазе заиста ниске и непотребне увреде управо на нивоу празноглавог пубертетлије. Сада и он вређа Чачак и Чачане, али на то смо већ навикли од његовог шефа Вучића, реако је Обрадовић.

Подсетимо, Чедомир Јовановић, на конференцији за медије у Народној скупштини Србије за Бошка Обрадовића је рекао да је он празноглави момак у Скупштини, у закаснелом пубертету, који често себе представља као нову генерацију, а крцка пету банку.

– Тако да сам реаговао због непристојности, јер се мени не допада да ме било ко назива криминалцем, и тако се понашам двадесет година, а поготово да ме називају они који раде на копејку, рекао је данас Јовановић.

СрбинИнфо

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*