BOŠKO: Mi smo zapravo bednici kad trpimo Brnabićku dok pljuje na naše vrednosti

0

Lider Dveri Boško Obradović prilično se iznervirao zbog napada premijera Ane Brnabić na ministra Nenada Popovića zbog njegovog protivljenja LGBT propagandi za decu.

– Ako sam dobro razumeo ovu frku u Vladi, pravo na slobodno mišljenje i izražavanje ima samo onaj ko promoviše homoseksualizam i prava LGBT kao nešto normalno i moderno, dok oni koji javno svedoče učenje svoje vere o tome treba da ćute ili još bolje završe u zatvoru zbog govora mržnje?!?

Apsolutno podržavam ideju Ane Brnabić da podnese ostavku na državnu funkciju na kojoj nikada nije smela ni da se nađe! Njen pokušaj ućutkivanja ministra koji ima svoje mišljenje koje deli preko 80 posto stanovništva u Srbiji je samo dokaz šta bi nam LGBT lobi uradio kad bi mogao! – napisao je Obradović na Tviteru.

Obradović je rekao da su glasači krivi jer su dopustili da Srbija dođe u situaciju da joj Ana Brnabić bude premijer.

– Ma, ustvari, šta ima veze? Ana treba da nam bude premijer jer smo mi to dopustili: svako može da gazi, pljuje i vređa tradicionalne vrednosti i sve što je srpsko u Srbiji? Kad može predsednik što ne bi mogao i premijer! Gazite, braćo i sestre, zaslužili smo! Mi smo zapravo bednici – napisao je Obradović.

POSTAVI ODGOVOR

*