Бошко Обрадовић: Честитамо грађанима Велике Британије излазак из ЕУ

0

Ово је велики дан за Европу и сви европски народи могу га славити као Дан независности. Ово је тренутак повратка државном и националном суверенитету свих европских нација, повратак сопственом идентитету и домаћем економском интересу. Оно за шта се Двери залажу годинама уназад, још од посебног темат броја часописа Двери ЕУтаназија из 2008, данас је преовлађујући политички став у Европи, чиме се на најбољи начин потврђује да су Двери модерна европска политичка организација у Србији.

Можемо само да потврдимо оно што је рекао Најџел Фараж: Надамо се да ова победа обара пропале пројекте и доводи нас до Европе суверених нација које тргују заједно. Ово је заиста била борба против мултинационалиста, великих банака, лажи, корупције и бирократије Централног комитета у Бриселу.

Оно за шта се Двери залажу годинама уназад, још од посебног темат броја часописа Двери ЕУтаназија из 2008, данас је преовлађујући политички став у Европи, чиме се на најбољи начин потврђује да су Двери модерна европска политичка организација у Србији. И у Србији је све више нас који смо против уласка Србије у ЕУ јер нас Брисел пљачка, уцењује и не поштује.

Сада се тај глас чује и у Народној скупштини, и то је један велики искорак за Србију, чиме смо и ми ушли у породицу европских народа који су против бирократије ЕУ, којој нећемо дозволити да нам свима одређује како ћемо живети.

Бошко Обрадовић
председник
Српског покрета Двери

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*