Boško Obradović: Čestitamo građanima Velike Britanije izlazak iz EU

0

Ovo je veliki dan za Evropu i svi evropski narodi mogu ga slaviti kao Dan nezavisnosti. Ovo je trenutak povratka državnom i nacionalnom suverenitetu svih evropskih nacija, povratak sopstvenom identitetu i domaćem ekonomskom interesu. Ono za šta se Dveri zalažu godinama unazad, još od posebnog temat broja časopisa Dveri EUtanazija iz 2008, danas je preovlađujući politički stav u Evropi, čime se na najbolji način potvrđuje da su Dveri moderna evropska politička organizacija u Srbiji.

Možemo samo da potvrdimo ono što je rekao Najdžel Faraž: Nadamo se da ova pobeda obara propale projekte i dovodi nas do Evrope suverenih nacija koje trguju zajedno. Ovo je zaista bila borba protiv multinacionalista, velikih banaka, laži, korupcije i birokratije Centralnog komiteta u Briselu.

Ono za šta se Dveri zalažu godinama unazad, još od posebnog temat broja časopisa Dveri EUtanazija iz 2008, danas je preovlađujući politički stav u Evropi, čime se na najbolji način potvrđuje da su Dveri moderna evropska politička organizacija u Srbiji. I u Srbiji je sve više nas koji smo protiv ulaska Srbije u EU jer nas Brisel pljačka, ucenjuje i ne poštuje.

Sada se taj glas čuje i u Narodnoj skupštini, i to je jedan veliki iskorak za Srbiju, čime smo i mi ušli u porodicu evropskih naroda koji su protiv birokratije EU, kojoj nećemo dozvoliti da nam svima određuje kako ćemo živeti.

Boško Obradović
predsednik
Srpskog pokreta Dveri

POSTAVI ODGOVOR

*