Чанак: Саша је лажни легалиста који толерише крађу

0

Лидер и председнички кандидат Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак прозвао је бившег заштитника грађана Сашу Јанковића да је лажни легалиста и да толерише крађу посланичких мандата у Скупштини Србије.

Чанак је са свог профила на друштвеној мрежи Твитер, коментаришући речи аналитичара Небојше Kрстића, поставио питање директно Саши Јанковићу.

„Да ли у криминал спада и крађа мандата? Или ‘легалистима‘ тај криминал и неморал не сметају?”, написао је Чанак испод прозивке на рачун Јанковића од Небојше Kрстића.

Kрстић је, наиме, написао: „Јанковић каже да они који су огрезли у криминал неће бити у његовом покрету, и управо зато су Живковић и слични добродошли.“

Подсетимо, Чанак и Јанковић су у сукобу откад је бивша народна посланица Мариника Тепић напустила ЛСВ и прешла у Нову странку због неслагања да председнички кандидат те странке буде Ненад Чанак. Она је после одласка из ЛСВ-а наставила у српском парламенту да ради као самостални народни посланик, а на изборима је подржала Сашу Јанковића.

Изласком Тепићеве из ЛСВ-а странка Ненада Чанка је остала без посланичког клуба, који је после попунио Чедомир Јовановић, а од тада Чанак тражи да се мандат Тепићеве одузме и врати ЛСВ-у, јер је, како тврди, украден.

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*