Чанак: „Шешељ јуче са својим шљамом почео кампању за председника“

0

Лидер Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак казао је данас у саопштењу за медије да је Шешељ јуче почео председничку кампању.

Чанак је рекао да је први човек радикала са својим шљамом „бестидним малтретирањем и вређањем Мајкла Девенпорта, жртвујући углед државе и њеног парламента, почео своју председничку кампању“.

-Управо то су Шешељ и његови зликовци – чопор крволочних запуштених примата, који урлају на једног човека и у парламенту вређају госта из стране земље- наводи лидер ЛСВ.

Kако каже, „трагови су им још крвави свег зла које су нанели мрачних деведесетих, а сада поново хоће да нас посвађају са цивилизиованим светом.“

– Шљам и полусвет изашао из таме да поново поведе земљу у лудило, срамоту, безнађе и ратове. Да на свим стратиштима и згариштима прави нова стратишта и згаришта- истакао је Чанак.

Чанак је нагласио да одговорност што су радикали данас у парламенту сносе они који су одбили захтев лигаша 2000. године да се забрани рад СРС и неколико других странака. Лидер ЛСВ сматра да једнаку, ако не и већу одговорност сноси и трибунал у Хагу, јер за 11 година, како је рекао, није био у стању да Шешеља стави иза решетака, где према Чанковим речима Шешељ припада.

 

 

 

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*