Чеда: „Бошко се предстаља као нова генерација, а крцка пету банку“

0

Сукоб Бошка Обрадовића, лидера Двери, и Чедомира Јовановића, шефа ЛДП-а, не јењава! Тако је Јовановић на конференцији за новинаре окарактерисао Обрадовића као „празноглавог момка који је у закаснелом пубертету“, док му је лидер Двери у изјави за наш лист поручио да је „важно то што је Јовановић признао да је криминалац“.

Лидеру ЛДП-а Чедомир Јовановићу није пријало излагање Бошка Обрадовића у Скупштини, па је и на конференцији за новинаре оплео по свом колеги из скупштинских клупа.

– Бошко Обрадовић је празноглави момак у закаснелом пубертету, који често себе представља као нову генерацију, а крцка пету банку – казао је он, додајући да реагује због непристојности.

– Не допада ми се да ме било ко назива криминалцем, а поготово да ме називају они који раде за копејку. И та његова опседнутост ЛДП-ом или оним што ја у Скупштини радим говори о некој чудној фрустрацији, која ме опет наводи на закључак да није Веља Илић најгоре што можемо да очекујемо у политичком животу Србије, а да долази из Чачка – навео је Јовановић, а затим наставио у истом тону.

– Очигледно је могуће да се после Веље Илића појави неко ко ће нас довести у позицију да малтене молимо Илића да се врати у Скупштину; макар је било јасно да кад он говори, говори из своје главе, никада овде није био мегафон оних који не желе ништа добро овој земљи – рекао је он.

С друге стране и лидер Двери нема лепу реч за свог колегу из парламента. Он за „Ало!“ тврди да је Чедомир Јовановић део Вучићеве власти.
– Важно је што је Чедомир Јовановић признао да је криминалац, иако га ја нисам назвао криминалцем, већ је сам то некако закључио из мог обраћања Вучићу – казао је Обрадовић, запитавши се „да ли је то Чедомир Јовановић од јуче званично постао Вучићев портпарол?“.

– Јовановића боли што сам га раскринкао као лажну опозицију. Он је део Вучићеве власти и то виде сви грађани Србије. Они су исти, они су једно, њихова политика је иста, СНС је преузео политику ЛДП-а. А то што и он вређа Чачак и Чачане као његов шеф Вучић – то само говори да су слаби и да је њихово време прошло – казао је Обрадовић.

– Међутим, то што му смета Русија и што ратује против Русије – то је најбољи доказ коме Србија треба да се окрене – реако је он.

Бошко на пасуљу!

Лидер Двери Бошко Обрадовић пости. Он се пре неколико дана похвалио да линију одржава хришћанским постом, а ми смо га затекли како у скупштинском ресторану једе пасуљ и тако се спрема за жестоке дебате са политичким противницима.

 

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*